Back to All Events

EN MAGISK AFTEN

  • HORSENS NY TEATER- STORE SAL Denmark (map)

Buy Tickets: https://horsensnyteater.dk/program/en-magisk-aften/

Peganis internationale magiske jubilæumsshow

I år er det 30 år siden, at den lokale tryllekunstner Steen Pegani som 18-årig åbnede sin tryllebutik i Horsens. Det fejres første weekend i september, hvor 200 magikere har sat hinanden stævne på Horsens Ny Teater.

Lørdag aften bydes offentligheden indenfor til et storstilet internationalt show med håndplukkede magiske indslag fra Europa, USA, Asien og… Danmark! Et helt specielt og forbløffende show, der kun finder sted den ene aften – i Horsens. Gå ikke glip af en helt unik hvordan-pokker-kan-det-mon-lade-sig-gøre-oplevelse!

Konferencier: Rune Klan

Earlier Event: September 1
JUBILÆUMS FESTIVITAS
Later Event: September 4
Luis de Matos "IMPOSSIVEL" TV Show